Hala Emag Joița

București, autostrada A1
ClientEmag
ArhitectBau Project (Bau Group)
StructuristBau Structuri
ConstructorBau Construct
ServiciiServicii integrate: HVAC, Sanitare, Incendiu, Electrice curenți tari, Electrice curenți slabi

Hala Emag este printre primele proiecte logistice de anvergură foarte mare din România și primul proiect dezvoltat în regim privat de către o companie privată, 100% românească.

Dimensiunea proiectului a reprezentat principala provocare pentru proiectul de inginerie de instalații, provocare pe care am acceptat-o și pentru care am găsit soluții ce asigură maximul de eficiență, în beneficiul clientului.

A fost nevoie să ne încadrăm în restricții delicate legate de nivelul pânzei de apă freatică, de suprafața mare de colectare a apei și restricțiile bugetare.

Eficiența a fost principalul nostru obiectiv și în proiectarea sistemului de încalzire prin pardoseală, o soluție inovativă pentru spații desfășurate pe suprafață mare, cu înălțime mare.

Etape:

  • Proiect concept
  • DTAC – Documentație tehnică
  • PT – Proiect tehnic
  • DDE – Detalii de execuție

Bazându-ne pe metode de calcul foarte exigente, care să asigure fidelitate mare a actului tehnic, am proiectat un sistem de încălzire prin pardoseală care activează sub 50% din suprafață și face față cu excelență nevoilor utilizatorilor actuali. Își dovedește acum eficiența prin rata de folosire a celor trei cazane în condensație prevăzute în proiect și prin relaxarea persoanelor care lucrează acum în spațiu.

Proiectăm sisteme de instalații care au în vedere întotdeauna confortul celor ce vor folosi clădirile, precum și eficiența folosirii bugetului beneficiarului. Credem în transparență în procesul de proiectare și, când proiectele o cer, ne susținem cu încredere soluțiile tehnice inovative care aduc eficiență.