Despre noi

Engineers for the future

Pipe Design este o companie independentă de inginerie, specializată în proiectarea sistemelor de instalații în construcții, înființată în 2002, în București, România.

Obiectivul nostru principal este acela de a ne ajuta clienții și partenerii în rezolvarea celor mai complexe provocări de inginerie și de a da viață unor clădiri confortabile și eficiente. 

Îmbinăm experiența în inginerie mecanică și electrică, proiectăm infrastructura clădirilor pentru a asigura confortul oamenilor care le folosesc.

Creăm, proiectăm și implementăm sisteme eficiente, utile și elegante de încălzire, răcire, iluminare, sanitare sau orice alt tip presupus în construcție. 

Contribuim la realizarea viziunii dezvoltatorilor și arhitecților și la tranformarea proiectelor de construcții în proiecte nu doar eficiente, dar și frumoase. Excelența serviciilor de proiectare transformă birouri, locuințe, spații artistice sau utilitare din mașinării eficiente, în medii care inspiră.

Abordăm creativ fiecare proiect, fie acesta rezidențial, de birouri sau industrial.  

Ing. Eugen Mandric

Eugen Mandric CEO

Inginerii

Noi suntem inginerii ale căror proiecte trec testul timpului. Avem respect pentru oamenii viitorului, care le vor folosi, și pentru mediul înconjurător, care le aclimazează.

Ing. Laurențiu Onel

Laurentiu Onel COO

Puterea de a transforma clădirile în spații vii este a inginerilor.

Ing. Bogdan Popescu

Bogdan Popescu Mechanical Engineer

Ne mândrim cu echipa noastră de ingineri care caută găsește mereu soluții inovatoare de a realiza proiecte durabile și primitoare în interior.

Ing. Andreea Ciurea

Andra Ciurea Mechanical Engineer

Credem în parteneriate puternice cu cei mai buni dezvoltatori, arhitecți și ingineri de oriunde. 

Ing. Ionuț Enache

Ne orientăm spre viitor și ne ancorăm în prezent.