Despre noi

Engineers for the future

Suntem o companie independentă de inginerie înființată în 2002, specializată în proiectarea sistemelor de ingineria instalațiilor pentru construcții.

Obiectivul nostru principal este să depășim granițele convenționalului, oferindu-le clienților și partenerilor noștri soluții să navigheze prin cele mai complexe provocări de inginerie și să transformăm ideile în realități arhitecturale eficiente.

Îmbinăm experiența în inginerie să reinventăm instalațiile clădirilor. Facem ca fiecare spațiu să fie mai mult de atât – să devină un ecosistem unde inovația și confortul uman și tehnologia, coexistă armonios.

Fiecare sistem de încălzire, răcire, iluminare sau instalație sanitară pe care îl dezvoltăm este un pas înainte către viitor. Suntem inginerii din spatele viziunilor dezvoltatorilor și arhitecților, transformând fiecare clădire în ceva mai mult decât un simplu spațiu funcțional – într-un loc unde formă și funcție se împletesc pentru a inspira.

Fie că e vorbim despre birouri, spații rezidențiale sau industriale, abordarea noastră este întotdeauna una creativă, deschisă inovației. La Pipe Design, ne asigurăm că fiecare proiect este nu doar un exercițiu de inginerie, ci și unul de imaginație și depășire a limitelor a ce este posibil.

Ing. Eugen Mandric

Eugen Mandric CEO

Inginerii

Noi suntem inginerii ale căror proiecte trec testul timpului. Avem respect pentru oamenii viitorului, cei care le vor folosi, și pentru mediul înconjurător, care le găzduiește.

Ing. Laurențiu Onel

Laurentiu Onel COO

Puterea de a transforma clădirile în spații vii este a inginerilor.

Ing. Bogdan Popescu

Bogdan Popescu Mechanical Engineer

Ne mândrim cu echipa noastră de ingineri care găsește mereu soluții inovatoare de a realiza proiecte care respectă principiile sustenabilității, și oferă un confort interior superior.

Ing. Andreea Ciurea

Andra Ciurea Mechanical Engineer

Credem în parteneriate puternice cu cei mai buni dezvoltatori, arhitecți și ingineri de oriunde din lume. 

Ing. Ionuț Enache

Ne orientăm spre viitor și ne ancorăm în prezent.