One Herastrau Office

București, Daniel Danielopolu 30-32
ClientOne United
ArhitectColbax Engineering
StructuristColbax Engineering
ConstructorConarg Construct
ServiciiServicii integrate: Instalații electrice curenți tari si slabi, HVAC, Sanitare, Incendiu, Fit-out

One Herastrau Office este o clădire modernă perioadei în care a fost ridicată, amplatasată in nordul capitalei, într-o zonă verde, aproape de cartierul Francez și parcul Herăstrău.

In cadrul lucrării echipa noastră de ingineri a participat activ la toate etapele construirii clădirii. Am proiectat instalațiile electrice, HVAC, sanitare și de protecție la incendiu, încă de la faza de concept și studiu de solutii, avizare, autorizare până la realizarea proiectului tehnic și a detaliilor de execuție.

Printre elementele inovatoare care definesc această clădire, se numără tavanul climatic activat termin, iluminatul integral LED și multitudinea de panouri solare poziționate atât pe terasa clădirii cât și integrate în fațade.

Etape:

  • Proiect concept
  • DTAC – Documentație tehnică
  • PT – Proiect tehnic
  • DDE – Detalii de execuție

Inginerii noștri au urmărit îndeaproape lucrările pe șantier și au fost parte din procesul de aprobare a fișelor de materiale sau echipamente propuse pentru achiziție și rezolvarea cu succes a situațiilor apărute pe parcursul lucrării.

De asemenea, inginerii noștri au conceput și proiectele de fit-out astfel încât chiriașii clădirii să iși poată începe activitatea cât mai rapid și eficient.