@EXPO

București, Bulevardul Expozitiei, 1C
ClientAtenor
ArhitectBlue Projects
StructuristDI&A
ConstructorAscon
ServiciiServicii integrate: Instalații electrice curenți tari si slabi, HVAC, Sanitare, Incendiu, Fit-out

Proiectul @EXPO este constituit dintr-un ansamblu de clădiri care oferă 54.700 m2 de spațiu preponderent destinat birourilor, deservite de asemenea și de spații comerciale. Amplasarea ansamblului este în nordul capitalei, într-o zonă cu multe clădiri de birouri și cu transport facil și rapid spre aeroport.

Tehnologiile de ultimă generație cu elemente inovatoare si designul axat pe sustenabilitate sunt parte din motivele pentru care proiectul își propune obținerea certificării BREEAM Excellent.

Gândit pentru bunăstarea celor care își desfășoară activitatea în ansamblu său, @EXPO este pre-certificat WELL Platinum.

Etape:

  • Proiect concept
  • DTAC – Documentație tehnică
  • PT – Proiect tehnic
  • DDE – Detalii de execuție

În sezonul cald, apa care trece prin serpentinele ce construiesc sistemul plafonului radiant, se răcește cu ajutorul temperaturilor mai scăzute regăsite în timpul nopții.

In cadrul lucrării echipa noastră de ingineri a participat activ la toate etapele construirii clădirii.

Inginerii noștri au ales ca încălzirea și răcirea spațiului interior să se desfășoare cu ajutorul plafonului radiant, astfel se asigură un control perfect al temperaturii și umidității din clădire, fără suflarea aerului. Această soluție oferă o eficiență ridicată și nu afectează umiditatea aerului.