Tandem

București, Matei Millo 5
ClientForte Partners
ArhitectADNBA
ConstructorHeberger
ServiciiServicii integrate: HVAC

Proiectul Tandem din București este un exemplu viu al inovației și eficienței în domeniul construcției spațiilor de birouri. Aducând o viziune proaspătă asupra designului și funcționalității, Tandem s-a transformat de la un concept inițial, la o structură care favorizează durabilitatea și viabilitatea pe termen lung.

Clădirea din zona Calea Victoriei de clasă A, cu un regim de înălțime 3S+P+3E-7E+ETH, servește drept exemplar de excelență pentru spații de birouri, servicii și comerț.

O abordare strategică axată pe inovație ne-a permis să optimizăm costul de investiție și să eficientizăm consumurile energetice pentru viitorii chiriași, având în vedere durabilitatea și performanța pe termen lung. Prin recalcularea necesarului de căldură și frig, am reconfigurat soluțiile: de la chillere răcite cu aer, la chillere răcite cu apă, conectate la turnuri de răcire.

 

Etape:

  • PT – Proiect tehnic
  • DDE – Detalii de execuție

O abordare strategică axată pe inovație ne-a permis să optimizăm costul de investiție și să eficientizăm consumurile energetice pentru viitorii chiriași, având în vedere durabilitatea și performanța pe termen lung. Prin recalcularea necesarului de căldură și frig, am redus puterea cu aproape jumătate, și am reconfigurat soluțiile: de la chillere răcite cu aer, la chillere răcite cu apă, conectate la turnuri de răcire.

În călătoria noastră prin TANDEM, am îmbinat ingineria cu viziunea inovatoare, stabilind un nou standard de eficiență și inovație în domeniul construcțiilor.